9 thoughts on “Честита ни нова Интернет библиотека!

  1. Жилов

    Има някои печатни грешки в книгите, може да се помисли за това как читателите да могат да казват за тях.

    Reply
  2. Жилов

    Мда, пак пиша глупости, както винаги. То си има mail на сьответния webmaster. А сайтът е страхотен, много ме радва.

    Reply
  3. Victor

    Daaa, Zhilov, edno vreme, kato popraviah ot merak greshkite na slovo.bg i im gi prashtah, te ne si praveha truda da gi popraviat. Taka shte e, shte ima greshki. V koyato kniga nyama, nali znaesh. Prochee, Yan Bibian edno vreme go vzeh ot bulgaria.com, izkorigirah go do shushka. V nego nyama greshki. Ne na Lunata, a samo Yan Bibian. Sluchvalo se e da dam na nyakogo da korigira, posle kato mi go varne i kato vidia oshte suma greshki, i veche ne mu davam. Tova e slozhnostta s korigiraneto.
    SY, Victor

    Reply
  4. growchie

    Хе хе, този домейн много апокрифен. Представям си сега как от Труп зъвнят на тел +359123456789 и пращат Я.Колев да пребие всеки на адрес Народно Дело 14 в Самара. Само нейм сървърчетата нещо… не е лоша идея да си направят ns1 и ns2 narodnabiblioteka.info.
    Иначе честито и поздравления за усилията.

    Reply
  5. nb

    Да, всъщност няма да е лоша идея да се пусне един spell checker. Проблема ще е с многото непознати думи. А иначе де що има лесно откриваеми грешки от сорта на латинска буква заменила българска, специални символи и т.н. те се коригират от скриптове.

    Reply
  6. Григор Post author

    @Жилов: Много исках да се разпиша в блога ти, но нямам акаунт в Blogger, и опцията “коментарите са недостъпни за анонимни потребители” не ме пуска. 🙂

    Reply
  7. Жилов

    Ей… 🙂
    Много ме зарадва…
    Какво мислиш? Харесват ли ти статиите? Игрите, които съм подбрал? Особено ICO.

    Мисля че (по спомените ми от блога на Сащо Карчински) имаше опция да се разпишеш не като анонимен, не и като член на blogger, а като такъв… друг. Поне при него беше така. Ако при мен не е така, значи затова нямам коментари и това е проблем, който трябва да оправя. Ъ-ъ. Някак.

    Благодаря ти!

    Reply
  8. Григор Post author

    @Жилов: Статиите ми харесаха страхотно! А тая опция я има, ако си разрешил да коментират и анонимни потребители. Тогава излизат и другите.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *