Новини

Чета напоследък новини, и се зверя. Да се смея ли, да плача ли. Доскоро си скубех косите, ама вече оплешивях. Едно време пишех записи за новините от Абсурдистан (тук и тук). Вече няма смисъл, достатъчно е човек да чете която и да е официална медия.

Примери:

Френски туристи, които бързали за рали, се наложило да бъдат спасявани. Причина – колата им паднала в дупка на път между Карлово и Габрово.

Руските сили за сигурност неутрализирали бандитска група в Дагестан. След като сградата, в която се намирала групата, била изгасена, един от труповете бил разпознат като извършител на атентатите в Московското метро.

Да се топлиш на парно в България било прекалено скъпо. Още по-скъпо щяло да стане наесен, когато цената на парното скочела. Много по-евтино и по-удобно било на климатици на ток.
(Мой коментар: Опитвам се да отгатна какво ще стане след година-две с цената на тока. Не че не става и в момента.)

Преди месец в сайта Wikileaks бяха изнесени документи на американските военни, които сериозно компрометират имиджа им. Малко след това говорител на Пентагона предупреди екипа на сайта, че ако не махнат веднага документите, срещу тях ще бъдат взети мерки… След пристигането на говорителя на Wikileaks в Швеция, за да подсигури резервен хостинг за сървърите им, срещу него беше повдигнато обвинение в изнасилване и блудство. (Мой коментар: Очаквам скоро да бъде обвинен и в убийство, грабеж, кражба, измама, многоженство, продажба на наркотици, пране на пари, богохулство и други. И имам чувството, че от Пентагона са ме чели, но са ме разбрали погрешно.)

Такива ми ти новини. Без при това да съм чел вестници напоследък. Какво ли ни очаква…

2 thoughts on “Новини

  1. Любо Николов

    Ами ето ти една прясна новина: Забранява се вносът на дупета.
    Не, не е това, което си мислиш. Става дума за обрезки от салами.
    Но и това, което си мислиш, не е зле, както се казва във вица.

    Reply
  2. Григор Post author

    @Любо Николов: Винаги съм се чудил какъв е смисълът да внасяме дупета, след като имаме най-качествените задници на света. И че не успяваме да ги изнесем никъде, колкото и да се опитваме…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *