Бойко Борисов – лъжец

Хванах днес Бойко Борисов в лъжа. Възмутителна.

Чух го да казва, че Слави Трифонов бил най-поръчковият журналист.

По-унизителна лъжа от тази просто няма как да има.

Слави Трифонов НИКОГА не е бил, не е и (надявам се) няма да бъде журналист.

14 thoughts on “Бойко Борисов – лъжец

  1. Григор Post author

    @Божо: Бойко беше уточнил, че става дума за Слави.

    Между другото, в “България търси талант” имаше безумно комичен елемент по темата. Имаше там някакъв имитатор на Слави Трифонов, и Любен Дилов-син го заяде: “Абе какъв Слави си ти, бе! Десет минути вече си на сцената, и още не си казал нищо срещу Бойко Борисов!”. Жалко, че само слушах телевизията в момента – щеше ми се да видя физиономията на Краси Радков. Ако Слави не му ореже заплатата, понеже не се е опънал на съжурийника си, па на…

    Reply
  2. Кирил

    Слави си купи градинка от общината в може би най-скъпият квартал – Лозенец. Градинката е голяма и реалната ѝ цена е 8 цифрена в евро.
    Слави подкрепяше много бойко по едно време.
    Бойко отказва на Слави да си застрой градинката.
    Слави започна да плюе Бойко и всички около него.
    От мойте скромни наблюдения излиза, че Слави не е “най-поръчковия”, а просто човек който обича да плюе, особенно хората които не ми разрешават да си прави далаверите.

    Reply
  3. Данаил

    Ей това си е сериозна лъжа, Слави сега да заведе дело за клевета, да иде Бойко да доказва, че Слав е журналист …… А че е поръчков е ясно, то кой ли не е в тая телевизия …

    Reply
  4. Виктор

    Брех, Григор, че то ако вземем да броим лъжите на премиера, ще напълним блога. За мен първата лъжа беше, когато се кандидатира за депутат, хората го избраха, а той се отказа. Това според мен е злоупотреба с доверие, което си е по-зле и от лъжа.

    Reply
  5. mdam

    Присмял се хърбел на щърбел. Обаче явно има нещо такова(щом казвате, че е градинка), понеже си спомням как в началото Слави силно подкрепяще Тиквен. Веднага след изборите обаче онзи(мафиот?) го е отрязъл и Слави от тогава му пали задника. Иначе се сещам, че е обиден и на Костов. Май само червените му пускат аванта на трифонов.

    Reply
  6. Григор Post author

    @mdam: И червените не му пускат. Пуска му Първанов, като началник на Гергов, тоест на bTV…

    Да видим сега накъде ще го извърти Първанов. Предполагам, че ще се опита да кукловодства марионетни партийки (на този етап – Кунева, за в бъдеще вероятно и други), докато в същото време играе в БСП апаратни игри, за да изрита Станишев. Очаквам на следващите избори БСП или да загуби (и Първанов да използва момента, за да атакува пак ръководството на партията), или да спечели (и Първанов пак да използва момента, за да си припише заслугата и да се опита да завоюва позиции).

    Да видим.

    Reply
  7. hmmmm

    Григор Между другото, в “България търси талант” имаше безумно комичен елемент . да му ядеш онази мy работа на този комичен елемент .

    Reply
  8. Григор Post author

    @hmmmm: За разбирането на комични елементи са нужни определени качества. Например каквито и да било.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *