Годишнина

С малко закъснение – важна новина!

На 21 се навършиха четири години откакто планетата Нибиру се сблъска със Земята и я унищожи, и всички ние измряхме. Честита годишнина!

Тази година бях технически възпрепятствам да организирам празненство по случай годишнината. Догодина обаче тя е полу-кръгла, 5 години – нещо като полумесец. 🙂 Така че се надявам да направим тогава едно хубаво празненство. Какъв по-голям повод?!

Отсега обявявам – всички, които очакват скорошното унищожение на света по какъвто и да било повод, са поканени!

4 Responses to 'Годишнина'

 1. Пешо Says:

  ироничният тон е меко казано неуместен.
  Както вече е широко известно в научните среди, все още сме живи само поради несъвършенство в измервателните ни уреди. To e довело до грешка в деветия знак след десетичната точка при изчисляването на катаклизмичната орбита на Нибиру. Тази грешка измества датата на сблъсъка с 5 години – в 2012, вместо истинската дата – 21.12.2017.

  НАСА отдавна е публикувала обновен астрономично-катаклизмичен доклад изпълнен с неопровержими доказателства, но разбира се той е още по-свръхсекретен от предшественика си. Известен е само на тясна група посветени(илюминати) в YouTube.
  Вярната дата е посочена и в свещените текстове – кубичен корен от натурален логаритъм от нумерологичната стойност на фаталната дата напълно съвпада с нумерологичната чексума на тайна част от Старият Завет, предричаща сблъсъка.
  Според запознати, предстоящият сблъсък с Нибиру е бил основна тема на последните срещи на Билдербергите, масоните, и трилатералната комисия. Обсъждали са се стратегии за спасяване на елита, както и въпроса да продължават ли да ни заливат с кемтрейлс. Според представители на финансовия елит, сблъсъкът обезсмисля кемтрейлс програмата. От друга страна, прекратяването и ще доведе до сериозни икономии.

  В заключение искам да апелирам – не се отчайвайте.
  Вместо това, посетете ввв.YouTube.ком и се заредете с езотерична мъдрост. Подходящ празничен дневен режим е 8 часа езотерично просветление, 8 часа разпространяване на наученото в интернет и сред роднини, приятели и познати, и 8 часа сън.
  По-чевръстите могат да запазят и едни от последните спотове в тайни убежища, изградени в пресечните точки на енергийните паралели и меридиани, опасващи планетата. Оцеляването е гарантирано, а ненавършилите пенсионна възраст деца индиго с лилава аура ползват 50% отстъпка от основния спасителен пакет.

 2. Пешо Says:

  и весели празници !

 3. Петър Петров Says:

  Според мен при сблъсъка Нибиру е била унищожена, затова сега Земята я има, а Нибиру я няма. А нищо не сме усетили и по повърността на Земята няма следи, защото Нибиру е ударила Земята от долната и страна (откъм слоновете и костенурката).

 4. Григор Says:

  @Пешо, Петър Петров: :-))))

Leave a Reply