Пациенти, пациенти – 6

Моля, пишете ми как да се справя с хеликоптер пилоти без антибиотик, понеже кърмя! Имам ужасни болки около пъпа.

(Подозирам, че се касае за Хеликобактер пилори. Вариантът за справяне, различен от антибиотик, е цианкалий. Пийте си антибиотика, госпожо. Ако сте повярвали на някого, че е „химия“, след като спрете да кърмите, пийте и антипсихотик. Или поне си извадете жълта книжка.)

—-

7 Responses to 'Пациенти, пациенти – 6'

 1. Петър Петров Says:

  Хеликобактер пилори се лекува, хеликоптер пилоти — не. От второто няма спасение, само години упорита ваксинация в училище предпазва, но в този случай изглежда е късно.

 2. gezatop Says:

  @Петър Петров

  Най-вероятно някоя авто-корект функция на някой софтуеър не е чувала за “Хеликобактер пилори” и го е заменила с най-близкото в базата данни. Срещу това никаква ваксинация в училище няма да помогне…

 3. Виктор Says:

  Е не знам дали ще ми повярвате, но моят така наречен от държавата личен лекар каза хеликоптерчето. Много е симпатичен, казва се Ивайло Тодоров. От няколко години, слава богу, не съм ходил при него, но веднъж така нещо стана дума за корем и прочее и той пита изследвал ли съм се за хеликоптерче. Успокоих го, че нямам хеликоптер. Не разбрах дали се зарадва, но здраве да е.

 4. Григор Says:

  @Петър Петров: Уви, наистина май е късно.

  @gezatop: Забелязах, че очевидно този авто-корект работи само при тази потребителка. Или е нещо интересно локално, или Петър Петров е прав.

  @Виктор: Може пациентката дето кърми да е при същия лекар… но да няма чувство за хумор, обща култура или и двете. 🙂

 5. gezatop Says:

  @Григор

  Вградения хром на телефона ми редовно се опитва да ме поправя с понякога смехотворни резултати. За това че софтуеъра има чепове не са виновни потребителите…

 6. Божо Says:

  хеликоптер пилоти се лекуват само от изтребител пилоти

 7. Григор Says:

  @gezatop: Бе и аз имам Хром на телефона, ама не се опитва да ме поправя. Може би разлика във версиите или настройките?

Leave a Reply