Кое не е така?

Бе и аз преди мислех, дека туй със злите мафии е приказка некаква. Ама излезна, че не е, от мене да знаете! Има ги, и вършат секакви злини на човечеството. И най-големата от сички – де що има умен човек и кадърен, и полезен, затварят го в едни специални затвори. И там ги дрогират и им промиват мозъците, да забравят кои и какви са. И да престанат да помагат на хората. Видех го с очите си!

Като ме пенсионираха от ДАП-а, тръгнах да търсим да чистим некаде другаде, да добавям към пенсията. Лесно намерих – съвременен човек съм, имам туйто кампютър дома, внучката ми купи, да се чуваме и видиме по него с нея. Малко ми е криво на дъщерята, че стана безродничка, заряза хубавата ни родина и се дигна у Канада. Ама внучето вина нема. Ем и български понаучи покрай мене. Понекога кани съученици, превежда им какво си говориме, те много се радват. И за тех е хубаво, да видят българин и да научат колко е убава България… Та, по кампютъра намерих и обявата. Де да знам аз, че е за такъв затвор! Отидох, говорихме, назначиха ме.

Та, почнах аз работа у едно от отделенията на затвора. За шизо… шизо… абе се я забравям тая дума, сложна е. И там колко таланти и благодетели на човечеството видех затворени и измъчвани, думи немам!

Имаше за начало не един, а цели двама Исус Христосовци! Дошли да спасяват човечеството. На зор ще да е работата, щом Господ си праща синовете на по двойки. То единият беше дъщеря де, ама кои сме ние, че да ограничаваме Господа кого да праща? Пък и има логика, връзва се, като са двама! Те постоянно се караха кой е истинският, ама аз си мисля, че ще да са и двамата. Само един на тия пропаднали времена надали стига, прав е Господ да прати двама!

По-обикновените бяха още повече. Имаше един Никола Тесла – не знаех кой е, ама в кампютъра има един фейсбук, дето пише всичко за всичко. Та, там прочетох – ако не знаете, той е един уж сърбин, ама всъщност българин, дето избягал в Америка и там изобретил лъчите на смъртта и пренасянето на енергия по въздуха. Сигурно хамериканците са го хванали и са ни го върнали да го държим затворен, те така всички свестни хора ги хващат и затварят, и това го пише във фейсбука. Аз да си кажа, отначало не му повярвах. Във фейсбука пишеше кога е роден, връзваше се да е на към сто и педесе години, па наглед и трийсе нема. Ама той ми обясни, че бил изобретил и лъчи за вечна младост… Е такъв гений значи, в затвора го държат! И го тъпчат с дроги да му промият мозъка, да спре да помага на хората!

Имаше и един Нострадамус. Прероден – той като умирал, се прераждал, понеже било важно на света да има пророк. И за него прочетох у фейсбука кой е. Отначало не вервах, че пророкува – той да не е Ванга, я! Ама той ми обясни, че затова се бил преродил българин, понеже ние сме свещен народ и на нас е дадено да сме пророци. Аз пак не вервах, ама той само като ме изгледа, все едно мерка ми взима, и от раз позна, че съм с незавършено основно! И ми рече – затова не са могли да ти промият мозъка, чиче. На тия, дето са учили висши, са им налели у главите толкова лъжи, че никога не могат да видят истината. Ама неучилите не са промити и могат! Знаех си аз, че съм по-така от всякакви чантаджии с дипломи, ама пророк си требва да го обясни, че да можеш го разбра! И логиката му да видиш, и всичко.

Тия с Нобелови награди са сигурно къде десет. (Това са едни награди за най-велики учени, пише го във фейсбука.) Половината са наизобретили вечни двигатели, да освободят човечеството от петролната и машинната мафии. Ама били наивни, и мафиите ги хванали и ги назатворили там. (Официално му викат болница, за не помня какви заболявания беше, пак некаква сложна дума. Ама като ги гледам, болни вътре не видях. Лъжа на мафиите си е.) От другите един открил средство за безсмъртие, ама като почнал да го раздава на хората, мафиите го усетили и го затворили. И всички, на които го раздавал, още същия час ги или изтровили, или разболели лошо. Нали постоянно ръсят с кемтрейлсове от самолетите, в тях има едни чипове за управление от разстояние, и през тях… И други имаше, ама то можеш ли ги запомни всичките! Страдалци за доброто на човечеството!

Персонала го гледам – ходят дегизирани с престилки, все едно наистина са лекари. От по-младите може и да имаше един-двама истински, де. Младички, наивнички, мислят си, че реално помагат на някого. Горките… Ама по-дъртите до един си бяха мафиоти. Шефът примерно, уж професор бил, един с едни очила, постоянно само нарежда. Нема как да не е билдерберг, те нали са едни такива важни. Или поне илюминат – един от изобретателите вътре ми обясни по какво се познавало, че иска лампите все да са светнати. Главната сестра пък, каквато е усойница, нема как да не е рептил. (Това рептилите били некакви марсиански змии.) Като ме види, все – измий тука, що не си измел там… Не може ли човек да дремне малко бе? Мафиоти с мафиоти…

А, забравих – от затворниците има и един лекар. С две Нобелови награди. Казва се Хипократ. Та, той ми обясни за сегашната епидемия. Никакъв вирус нямало, микробите били измислици на мафиите. Хората умирали не от вируса, а само със него. Всъщност от кемтрейлсовете, дето ги ръсят Сорос и Бил Гейтс от самолетите. Това било тръгнало още от четиринайсети век, тогава измрели две трети от хората. Уж че имало голяма чума, ама всъщност никаква чума нямало, хората умирали само с нея, а не от нея, а от кемтрейлсовете. Тогава самолети нямало още, та ги ръсели от хеликоптери… Маските по начало били направени, за да запушват устата на хората, да не могат да говорят истината, ама после Иван Костов ги усъвършенствал, направил вируси и ги сложил в тях, и като си сложиш маската, се заразяваш и умираш. Затова толкова напират да карат децата в училище да носят маски – да изтребят българския народ, за да заселят тук на освободената земя талибани с чалми и ятагани, по заповед на Меркел. Хипократ го знаел със сигурност, бил виждал лично заповедта с подписите на Меркел и Костов. Затова и го затворили.

И ако знаете какво ги правят, горките! Те повечето си мълчат, имат достойнство хората, ама един не издържа и ми се оплака. Той е изобретил едно хапче, дето го слагаш в един резервоар чешмяна вода, и тя става на бензин, по-качествен от тоя по бензиностанциите. И цяла опаковка хапчета струва жълти стотинки. Получил за тях Нобелова награда и златен медал, по-голям от длан. Ама петролната мафия го хванала и го затворила тук, да не си изгуби печалбите. И го тъпчели с разни отрови, да забрави кой е и какъв е. А като минали две седмици и видели, че отровите не действат, една нощ му откраднали Нобеловия медал, докато спал. Подменили му го с ръждива капачка за буркан, да му се подиграят. И да го разколебаят… Мъчители проклети!

Цялата Вселена ни жали нас, и сума ти извънземни са се събрали да ни помагат. Избират си разни хора и говорят на тях и чрез тях, дават ни мъдрост и знание. А мафията ги хваща тия хора и също ги затваря. Има вътре четири или пет такива затворени. Трудно е да се каже точно, понеже единият е всъщност двама. И постоянно се кара със себе си, на кой от двамата какво са казали извънземните. Ама и двамата бяха съгласни, че единственото ни спасение е майчица Русия. Тя е най-свещената страна на цялата вселена, и двамата извънземни го били потвърдили. А пък разните еврогейове са педераси, и искат да направят и нас такива. Да приемем закон, че се разрешават само хомо… абе, педераски бракове. А ако нормални хора се срещат по любов, да им вземат децата и да ги дадат за осиновяване на черни норвежки педераси, те чакали на опашка и плащали много за бели деца. Особено ако са от свещен народ. Пиели им кръвта, за да станат и те свещени.

(Това последното ако знаете колко ме ядоса, думи немам. На децата да нямат свян да посягат! Още същата вечер го казах на внучката по кампютъра, и я предупредих да внимава. Тя беше с няколко други деца, съученици от класа. И им преведе и на тях, да са предупредени. Ако знаете колко се радваха всичките! Щерката по едно време влезе в стаята и ме чу, и нещо се понамуси, не разбрах защо. Ама внучката нещо й каза там на някакъв език, не знам кой, нали в Канада имат над сто езика, и щерката се успокои. Даже май я похвали, сигурно че предупреждава и другите деца, да знаят от какво да се пазят. И какви ужасии има по този свят. Че и у нас даже, нищо че сме свещена земя българска…)

А пък във фейсбука има някакви хора, дето казват, че не било така. Ами! Хубаво им го каза един там, професор академик, абе много умен човек. Че са платени агенти на мафията и взимат пари, за да лъжат хората, че микробите съществуват. И че станиолените шапки не пазели от пет-джито, и че гемеото нямало да ни изяде… Лъжци! А кажете сега, има ли нещо невярно от дето ви го разказах? Кое не е така?

8 thoughts on “Кое не е така?

 1. ve4ernik

  Споко, и ти ще се оттечеш в канала, както и мафията “държавни институции” и мафията дезинформационно-пропагандни масови медии, щом свършат паричните подкупи от демоНкратите (сатанисти евреи банкстери и други) от САЩ… също както и без актуализацията на бюджета и това правителство и следващото са бита карта.

  НЕма вече вЕрващи на “професори” ДС-мутри, на религиозни мафии като БПЦ (КГБ рубладжии мутри псевдо-християни), Ватикана (2000+ г. претълкуване на думите на древни мистици и преиначаването им с цел социоикономическа печалба и промивка на мозъка на масите и геополитически контрол над Европа и господство на италианската мафия), на американското правителство и политпартии (те си направиха 9/11 противно на дезинформацията по National Geographic, сега пускана по медиите за овцете), и на жените (жените ебаха мамата дори на Безос и Гейтс и на Пит и Деп…), и на паричната система, при която печатарите на парите винаги печелят, както казиното винаги печели…

  А колонизацията на България от САЩ-Израел, Германия/ЕС(ССР), Путинова Русия и особено на неоосманистка Турция вече и тъпите я виждат… Още 1878 ни пращат германските масони от техните кланове да ни го турят за княз, после същото с царете внос от илюминатските германски фамилии и до днес така – Б.Б. – момчето на Симеон II от илюминатските германски фамилии и бодигарда на Бай Тошо и с баща от ДС и мутра мафиот олигарх и усвоил милиарди от немските илюминати банкстери от ЕС(ССР) за мафията ГЕРБ.

  Не съм аз грешният, уви… 🙄

  Обвинявай жените и мафията правителство и масовото общество и геополитиката и религиозните мафии и корпорациите с ниските заплати и най-вече глобализацията и #HumansOfLateCapitalism … 🙄😢

  Кое не е така? 🤔 Всичко е 100% истина. 😔

  А това, че всички сме Бог-Дявола, което е просто буквално ИнЯн-оуроборус Вселената – това е неудобният факт, от който религиозните мафии се страхуват като Николай Пловдивски от загуба на КГБ-рублите и протекцията на олигарсите… 😁

  Следващия път без внос на псевдо-папи от aliexpress.com от Аржентина (където избягват част от нацистите преди края и след края на Втората световна война), на заплата на европейско-американско-еврейските илюминати банкстери и мафиоти олигарси и без откровена анти-белите и особено анти-(белите-)мъже политика като на Меркел и на Ердоган+Сорос и на хиперлевите в САЩ… 🙄

  И, да, някои и без псевдо-виШУ сложиха ДС-псевдопрофесорите рубладжии фалшификатори на БГ историята още от 1944 г. – на мястото им – предатели и клозетна яма на Москва и на демоНкратите банкстери от САЩ и на евреите. Sorry not sorry.
  За 30 г. БГ “учените” усвоиха милиони по псевдо-проекти към ЕС(ССР), ама даже един онлайн речник на българския език не направиха като хората – но книгите им за продажба пред университетите станаха десетки, докато пеят евтини полуистини на следващото поколение промити мозъци във фермата колония на Великите сили (преди да излетят от Терминал 2 на летище София да чистят кенефите на западните илюминати за повече пачки и да симулират антирасизъм и антисемитизъм и анти-сексизъм, за да кихне чичко Израел пачки на послушковците)… 🙄

  А сега отиди да инвестираш последните си пари в криптовалутата dogecoin на евреина _Илон_ Мъск и слагай “ваксините” на Соломон Паси и на демоНкратите от САЩ и на евреите, и се надупи на афганистанските мигранти ислямисти и на golddigger феминистките курви, дето погребаха западната цивилизация заедно с мафиотските правителства, корпорации с “високите” заплати и “добрите” условия на труд, и пей “България е свободна, хахаха, само дето е колония още от 1878 и всичките Велики сили целенасочено я оглозгват и разграбват…

  Отивай сега за 800-1200 лв. напечатани хартийки пари да копаеш мините за злато в България, за да трупа кралицата на Англия още кюлчета злато за моноатомно злато да живее до 100 г. почти както канибалката кралица Виктория и да ѝ внасят още банки кръв от отвлечени деца и девици, да се поддържа жива по-дълго…

  И после пляскай на чичо Джо Байдън педофила, че яростно защитава правата на сатанисти педофили от международната мафия DeepState… На следващата монета от САЩ няма да има прилеп с майка прилеп, а Джо Байдън провесен над дечица хищнически, явно президентската му заплата не му стига да ходи по VIP курви и Сорос му е спрял кранчето и готви Обама 2.0 клонинг (“избомби Либия, получи Нобелова награда за мир, спечели милиони от псевдо-лекции по университети из целия свят!”), ама жена, че да доунищожи САЩ… И повече хим. дрога за не-алфите мъже в САЩ и все в тоталитарни психиатрии ги туряйте неудобните дисиденти whistleblower/truthtellers, и с по 100 ваксини и 50 руски “природни билкови” отвари на д-р Мермерски и по едно Путиново чайче с отрова като се роди бебето – да умре веднага – нали това иска медицинския фашизъм вместо реална медицина!!! 😓

  Останете живи и здрави и чакайте парите от печатарите на парите и чакайте медиите, псевдо-образованието и “енергийните напитки” Hell да направят от мозъка ви пихтия за селския клозет, докато на Илон Мъск spyware сателитите ви сканират мозъка за “неудобни” за мисловната полиция мисли и си плащате по $150/месец за сателитен Интернет, който още навремето БТК можеше да замести с бърз ADSL dial-up с неограничен месечен трафик ~100mbit/sec по телефонните жици, ама вече май евреите купиха и vivacom… 😓

  Поне да ни пращаха по секс партита в Япония с яки студентки, а то все пращат Гейтс и английски кралски роднини

  Reply
 2. ve4ernik

  … и американски президенти и холивудски звезди на острова на евреите педофили на Епщайн… Със сигурност и САЩ и Русия и КНЛ Китай и т.н. имат подобни частни тайни острови или просто в подземните тунели на военно-промишления комплекс на САЩ ги крият отвлечените клошари и деца докато въртят секс трафика и трафика на хора и “войната с дрогата” и бомбят половината свят докато инсталират военни бази за сигурността на Дълбоката държава…

  Нооо всичко е точно, важното е, че и на алфа-мъжкаря с високата заплата президента Румен Радев (50% Русия и 50% САЩ момче) и неговата ковра не му пускала много, точила лиги по Дубайски петролни милиардери “ислямисти” и по Рич Форестър, дето наскоро беше в Пловдив на концерт – да спечели парички американеца богат от най-бедната страна в ЕС…

  Тя тая висока смъртност в България не е от “COVID-19” scamdemic/plandemic на илюминатите и на мафията правителства, а от тежкия живот в неоколониалната корумпирана и разградена и разграбена и убита България, ама важното е дезинформационно-пропагандните промивки на мозъка – телевизиите с чуждестранни господари – да бълват промивка 24/7 от небостъргачите на телевизиите в гр. София и да чакат поредната вноска от Сорос и имейл от които в момента повече плащат… 😔

  П.П. Важното е робите като нас цял живот да бачкат като луди за шепа напечатани парички, а онея да си ги печатат и да ходят на острова на Епщайн и на частни VIP-острови с VIP-курвите и да яздят лайнерите си за милиарди и да се чудят колко още сателита и чипиране и промивка на простолюдието да ни набият в задника докато не станем програмирани от люлка до гроб послушни биороботи и трансхуманизирани киборги като черноработниците в КНР Китай.

  С уважение,
  “лошият” ve4ernik

  Reply
 3. Anonymous

  “За 30 г. БГ “учените” усвоиха милиони по псевдо-проекти към ЕС(ССР), ама даже един онлайн речник на българския език не направиха като хората”

  Имах предвид “за 14 г. (от влизането на България в ЕС(ССР) през 2007 г. чрез лъжите и лобизма на евреина Соломон Паси) […]”.

  П.П. И противно на казаното от теб, Григоре, аз съм де факто русофоб, но ясно виждам как всичките Велики сили и съюзи (СССР, сега ЕС(ССР)…) накрая са само в полза на олигарсите, а те на обикновените хора от народа като теб и мен.
  На руснаците само им признавам, че са sexualTheRedPill’d по отношение на женската природа, а хиперлевите в САЩ демоНкрати сатанисти още прожектират sexualTheBluePill еврейска холивудска пропаганда, а реалността по отношение на жените е точно обратното – в екшън и трилърите, където жените са просто меркантилни кучки, сменящи мъжете като чорапи, само чакащи алфа-мъжкаря да залезе и вече акостиращи върху кура на следващия алфа-мъжкар с откраднатите пари или с подкупи от чужбински господари (както ГЕРБ-мафията, като оня дето уби Милен Цветков)… всеки мъж с половин мозък и джип бяга да стане следващия Безос или Б.Б., и така в комбинация с мафията “държавни институции” и феминацизма и глобализацията и общата развала/деградация – всичките отиваме към това реалността ни да е като ада… 🙄

  Reply
 4. Виктор

  ve4ernik, като че ли нищо не си пропуснал, може би само това, че с блутут могат да се засекат наночиповете във ваксинирани хора наоколо. 🙂

  Reply
 5. Григор Post author

  @Ve4ernik: Съжалявам, драги. В канала се оттичат лъжите и лудостите, заедно със заплахите им. Реалността остава.

  Иди се лекувай. Ползата ще е за всички – и за теб, и за околните.

  А докато не се излекуваш, ще ти дам малко почивка от блога ми. Все пак той не е отходен канал. Тези ти коментари ще оставя, за да се убеждават следващите читатели, че не си измислям. Че описаните в този запис ги има и коментират в Интернет. Благодаря ти, че им даваш това доказателство.

  Reply
 6. Ivo Tsolov

  Гриша, айде да ти направя малко трафик. Ами това е най – лошото нещо, което някога си писъл от творческа гледна точка, признавам ти го, по лошо няма.
  За мен е показателно, че успях да изчета едва една чертват от това нещо, колкото и да ми се искаше просто беше адски скучно да го прочета до края.
  Написаното няма никаква връзка с реалността, лошо е като за фентази, лошо е като за политически фейлетон, смисъл лошо е всякак. Прочети Алеко Константинов
  как си пише политическите фейлетони, та научиш нещо, да не откриваш топлакта вода. Главния ти образ някак си не се разчита стериотипа му, той е някак безхарактерен
  за което умело спомага начина му на изказ, който е направо комичен. Иди в някое българско село и чуй хората на възраст как говорят. Човече имам идеологически опоненти
  които пишат адски интересно, просто са талантливи, някъде по пътя си ти си изгубил тоя талант, не знам къде. Познавам един, който пише крайно леви фейлетони про джендърски,
  аз като дясно консервативен човек ги чета защото просто са интересни, пълни с хумор и ирония, твоето обаче е абсолютно безлико от мен получаваш 3 по милост само заради усилията
  да напишеш тая боза, аз не бих могъл и като пиша лошо не го публикувам просто.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *