За британската кралица… и боклуците

Кралица Елизабет Втора си отиде. И много боклуци моментално забълваха в каквито социални мрежи ги търпят отрова по неин адрес.

Не защото тя е причинила нещо лошо на който и да е от тях, пряко или косвено. А защото друго не могат и друго освен отрова в себе си нямат, дори към мъртвите. Това е, което ги прави боклуци.

Това ще бълват и за най-добрите и свестни хора, когато пред вас стане дума за тях в тяхно отсъствие. Правете си извода дали да им вярвате.

И това ще бълват и пред всички други за вас във ваше отсъствие, дори ако винаги сте им правили само добро. Правете си извода на какво да разчитате от тях.

Така че със смъртта си Елизабет Втора прави на всички нормални хора наоколо една последна, огромна услуга.

Дава ви възможността да забележите и запомните боклуците от този сорт. И да знаете какво говори за някого това, че те плюят отрова по него.

И възможността да се погрижите всеки да научи, че те са боклуци. За да знае защо те ще плюят пред него отрова по вас.

4 thoughts on “За британската кралица… и боклуците

  1. Григор Post author

    Всекидневно спестявам под този запис на читателите по няколко парчета психиатрична продукция. На тема рептили, илюминати, еврейска конспирация, либералфашистка конспирация и прочее. (Британската кралица очевидно е виден либерал.)

    Илюстрации на написаното в него.

    Reply
  2. gezatop

    Това за “либералфашистката” конспирация може би заслужава да се прочете…

    Reply
  3. Божо

    Тъкмо бях почнал да се безпокоя, как здравите сили са пропуснали този пост, но явно всичко е наред – те не спират да бдят!
    😀 😀 😀

    Reply
  4. Григор Post author

    @gezatop: И на мен ми беше интересно първите няколкостотин пъти. (Споменавал ли съм, че не съм от най-бързо загряващите?)

    @Божо: Спете спокойно, деца. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *