SMS-и

По случай тази Нова година получих поне петдесетина новогодишни SMS-а от приятели.

Лошото е, че преди месец телефонът ми беше на ремонт, и “майсторите” му затриха указателя. И сега поне към 40 от тези SMS-и са от телефони, които не зная чии са.

Искам да кажа на всички – благодаря ви! Благодаря за чудесните пожелания, за добрите думи, е най-вече че се сетихте за мен! Защото аз, затрупан в глупостите на ежедневието, не се сетих да пратя специално на почти никого. Дадохте ми това, което не заслужавам.

Може да се каже по въпроса колкото щете. Но предпочитам едно искрено “благодаря” – то тежи повече от всички учтивости на света, казани заради етикета.

Бъдете щастливи!

3 thoughts on “SMS-и

  1. Златко

    Имам таман две забележки:
    1. След дъжд качулка – телефоните от бизнес-класа задължително имат програма за синхронизиране на номерата от тях с компютъра, а дори да си си взел евтин телефон – до 200 в SIM-картата (250 в по-новите).
    2. Възстанови каквото можеш! Имаш поне номерата, обади се, сигурно ще се сетиш по гласа, а и да не се сетиш като обясниш проблема със затритите номера ще ти помогнат. За да се сетят за теб тези 50-ина човека ще са ти близки повече или по-малко. А едва ли правиш само 50 разговора месечно, че да ти се натовари много сметката 😉

    Reply
  2. Григор Post author

    @komata: Мерси! 🙂

    @Златко: Картата беше вариант – но тя е на 6 години, и 9/10 от номерата в нея вече не са валидни… Нищо – ще се оправя. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *