Телеизяви

Днес сума ти хора ми се радват. Заради появата в “Панорама”. Касиерки в банки, сервитьорки в гостилници, мои клиенти, случайни познати… Абе, хора, вие работа нямате ли си, та само гледате телевизия?…

Всъщност пиша този запис по сериозен повод. Благодарение на Делян видях какво са излъчили в “Панорама”. Искам да уточня нещо важно: не съм сред създателите на първия уебсайт на СДС – този кредит принадлежи другиму. Сред първите, които правеха ИТ отдела на СДС съм, но нямам нищо общо със сайта.

(За протокола – като ученик пък съм бил комсомолски секретар. Така че биографията ми е достатъчно пъстра: който и да иска да ме оплюе, все ще има за какво.)

Тук е мястото да дам и отговор на този коментар на Illa. Уви, до голяма степен се познах в това, което представиха по телевизията като блогъра Григор. Делян ми хареса много, много повече – показа се като симпатичен и разбираем човек, на фона на мен като някакъв фанатик на каузи. И вината за този изглед си е моя, а не на журналистите.

6 thoughts on “Телеизяви

  1. Божо

    От повече от 10 години не гледам “Панорама”. Добре че Делян е пуснал записа.

    На мен ми хареса, но ми е интересно някой, който е чувал за Интернет само по телевизията и за първи път чува думата “блог” как е възприел нещата. Водещата се постара мисля достатъчно подробно да обясни, за какво става въпрос, ама все пак.

    Само не се сещам за някого, който да отговаря на критериите и да е гледал предаването.

    Reply
  2. roujkabg

    Григоре, не се суети. Който е бил поне веднъж в телевизията знае, че всяко начало е така.
    Едно си мислил, друго си казал.Главата ти бръмчи от мисли, които искаш да изложиш, но журналиста винаги те води на някъде другаде…и едвам успял да изречеш нещо важно и те тъкмо него вземат, че отрежат, защото не им се върже с темата или пък я върже толкоз яко, че засенчваш журналиста…
    Нормално е да бъдеш самокритичен, но за мен, която чета и пиша в твоят блрог е по- важно, че сте забелязани като блогъри и че Ви беше дадена думата.и хич не беше зле. Поздрави

    Reply
  3. Елина

    Здравей 🙂 Елина от “БНТ е. Така се представих преди малко и в блога на Делян 🙂 Случайно попаднах на публикация в неговия блог и естествено – така стигнах и до твоя. Справи се чудесно по време на интервюто! И двамата с Делян имахте свои позиции по всички въпроси, които ви зададох. Нормално е журналистът да води разговора – нали затова сме се събрали за интервю, а не да си говорим общи приказаки на маса (примерно!). Надявам се, че си останал доволен от репортажа, защото вие бяхте точните хора за него. Изказахте не само личното си мнение, изказахте позиция. Съжалявам за нерабирането от моя страна по повод сайта на СДС – моя грешка е, че не се обадих, за да уточня това. Имах своя лична причина, която няма смисъл да споменавам – отчитам го като грешка. Желая ти всичко най-добро и ти благодаря за това, че бе открит и каза онова, което наистина мислеше!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *