Избори 2009 – кандидати и биографии – 2: Хората от ДС

Вече от няколко дни към нещата, които показва Спешно Инфо за кандидат-депутатите, се прибави още едно – маркер, ако са били членове на ДС. (А също и списък на всички членове на ДС, като цяло или по партии.)

Информацията за тяхното агентурно минало, колкото можеше да се намери, е и в биографиите им. За доста от тях тя е цялата им биография, която имаме. Не е преднамерено – няма партия или коалиция, с PR-ите на която да не е говорено и кореспондирано многократно с молба за биографии. Правим каквото можем. Къдет резултатът не е лицеприятен за въпросните PR-и, фалът не е наш.

7 Responses to 'Избори 2009 – кандидати и биографии – 2: Хората от ДС'

 1. rix Says:

  Втори пореден ден отварям тоя сайт и не мога да разбера къде е това инфо за кандидатите – изглежда ми сякаш си дал линк към тотално различен сайт.

 2. Григор Says:

  @rix: На реда с менюто има “Избори 2009”.

 3. emo Says:

  http://www.speshno.info/izbori2009/

 4. yoalbo Says:

  Най-прозрачно и публично място е наистина Интернет. Една не много ясна идея ми се върти в главата: те, изборите са в вдругиден – за биографиите на кандидат-депутатите засега колкото – толкова. Но дали няма как да се направи това същото, пак там, на Спешно Инфо – за онези, които ще станат депутати (след изборите)? Естествено, ще се изисква добър замисъл (основа вече има!) и вероятно доброволчески усилия, но сигурно ще се намерят… Е, интернет потребителите не са особено много, но като че ли има тенденция да се увеличава техният брой – лесно е, все пак…

 5. Кръстю Says:

  http://com.investor.bg/?id=69073

 6. Кръстю Says:

  @yoalbo — според данните на горния адрес, май и сега не са малко….Друг е въпросът, кой какво “потребява” в интернет….

 7. sami Says:

  @yoalbo: Идеята и на мен ми се върти от известно време, даже я позапочнах. Пиши я станала. Все пак 240 е някакво обозримо число 🙂

Leave a Reply