Искате ли да научите…

“Искате ли да разберете колко още ще живеете? Изпратете SMS на тел. ……. (еди-колко си лева без ДДС)…”

“Искате ли да научите дали гаджето ви не ви изневерява? Изпратете SMS с името му на тел. ……. (еди-колко си лева без ДДС)…

Чудя се как ли ще разберат по моя SMS колко ще живея. Всъщност, още повече се чудя как ли по името на гаджето ми ще разберат дали не ми изневерява.

Всъщност, изобщо не се чудя. Знам как ще го разберат – чрез генератор на случайни отговори. Писал съм доста такива. Само дето не съм взимал пари за отговорите. Определено не ставам за бизнес. Кой ме тури начело на фирма?

Все повече си мисля обаче, че ще взема да пусна и аз една такава SMS услуга. С прост въпрос.

“Искате ли на научите колко е вашият коефициент на интелигиентност? Пратете SMS с името и височината си в сантиметри на тел. …… (еди-колко си лева без ДДС)”

Ще мога с пълна и точна сигурност да кажа какъв е ако не точният коефициент на интелигиентност на изпратилите SMS, то поне от какъв порядък е. Така че услугата ми ще връща истинския отговор.

9 thoughts on “Искате ли да научите…

 1. Мария Василева

  Аз най-много се учудих на “искате ли да разберете как ще изглежда вашето бъдеще дете…пратете името си и това на партнъора”… WTF?! Честно, помислих си, че нещо аз не съм разбрала… Интересно ми е какъв брой хора пращат смс-и…

  Reply
 2. Петър Петров

  Отговорите обикновено са размити до безсмислие, примерно “имате шанс с Георги” или пък йезуитски коректни — “чакайте момиче!”. Винаги имате шанс с Георги и без него, а чакането на момиче не отменя чакането и на момче.

  Григор, ако правиш такава услуга само ще пълниш гушата на мобилния оператор — нещо като 40% от приходите отиват за него. Отделно, ще кажеш на хората, че имат проблем с мисленето задето ти дават пари и ще им провокираш защитна реакция… Хората пускат SMS-и защото имат нужда да го правят.

  Reply
 3. Кирил Кирилов

  Това е супер идея с въпроса “Искате ли на научите колко е вашият коефициент на интелигиентност? Пратете SMS с името и височината си в сантиметри на тел. …… (еди-колко си лева без ДДС)”. Още повече, че отговора за всеки който е пратил SMS е само един: числото ПИ, толкова е IQ-то на кръглия глупак. Дори не ти трябва генератор на случайни отговори.

  Reply
 4. Библиотекарят

  Това, което цитира по-горе е стара версия – от 17 януари 2010.

  Малко по-нова версия може да се намери в пиратския залив (thepiratebay точка org) и на този адрес: http://sites.google.com/site/chitankaarchive/ (версия от 24 май 2010)

  За съжаление не разполагам с по-нов архив на статичната версия.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *