„Ортодокс“ е вече в продажба!

Драги мои читатели,

Романът „Ортодокс“ вече е в търговската мрежа!

Можете да го намерите в книжарниците „Сиела“, „Ориндж“, „Гринуич“ и „Български книжици“. Ако не сте го чели, ще е добра придобивка за вас – особено ако харесвате научна фантастика и хумор. Ако сте… знаете кой би се радвал на такава книга. 🙂

(Ако бихте искали да я прочетете, но не можете да си го позволите – достъпна е за свободно четене на http://www.gatchev.info/stories/Orthodox/Orthodox.html. Легално и законно. Да, имам нужда от средства – но радостта на читателите ми е по-скъпа.)

Благодаря на всички за интереса и подкрепата! Без нея не би имало как да бъде написано продължение на романа. (Защото планове за него има. 🙂 )

3 thoughts on “„Ортодокс“ е вече в продажба!

  1. Виктор

    Еее, Григор, “Наследникът” на Любомир Николов си купих с голямо удоволствие, ти за “Ортодокс” ме засече, та ми го донесе, чувате ли? Да се похваля, Григор дойде при мене вкъщи, седна, та ми надписа “Ортодокс” на хартия. Обаче…
    Обаче някак май като че ли няма достатъчно българи, които да си купят “Наследникът” или “Ортодокс”.
    Да бях примерно един олигарх, щях да раздам малко пари за болни деца, пък и за такива книги, ама… За какво ли си дават парите нашите олигарси, например кой, кой, ъъъ, кой, оф, в момента му забравих името, този дето е син на тази с тотото, Пеевски, сетих се. Да бях един Пеевски, може би щях да си купя яхта с прозрачен корпус, пък като ми писне, ще раздам малко за фантастика! Честна дума.

    Reply
  2. Таня

    Чакам с нетърпение продължението, от около 14 години го чакам…

    Поздравления за това, че книгата се продава на повече места. Трябва да влезе в някое ревю или класация на верига книжарници и е станала бестселър. Например в економи.бг редовно публикуват списъци с книги и аз оттам научих за “Три ябълки паднаха от небето” на Нарине Абгарян – книга, в която се влюбих, но нямаше да купя, ако просто я бях видяла в книжарницата. Същото и със “Северозападен романъ” от Стоян Николов – Торлака – за нея пък четох в “Капитал”.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *