Предложението на сенсея

Преди време бях пуснал тук един спам на тема айкидо. И вчера бях здравата смаян да намеря под него коментар не на друг, а на преподавателя, който води тренировките ни – сенсей Пламен Цолов! И тъй като коментарът ми се видя интересен като предложение, реших да го препубликувам в нов запис, за да могат да го прочетат повече хора.

Ето го:

Хай, момчета! Като чета дискусията за айкидото и направо ми се приисква да ви събера на една демострация (вход 0.01 лв). Ако желае, Емо ще дойде да ми партнира като уке и ще получи на място номера на телефона ми. Да се приготви за атаки с нож (без вилица), но преди това да си припомни паданията. Ако след демонстрацията някой пожелае, може да остане на тренировката, и ако тя също му хареса, може да дойде още една седмица на тренировки безплатно. За да се убеди, че айкидо”става” или окончателно да заяви, “Туй за нищо не става”. Та смятайте се за поканени. Вижте с Григор как може да организираме нещата и насрочваме една събота за демонстрация. Това е моето делово предложение за всички вас. Казвайте!

От мое име, също каня всички желаещи на демонстрация. Ако не друго, гледането ще си струва. А ако то ви хареса… добре дошли на тренировката! 🙂

6 thoughts on “Предложението на сенсея

  1. Алекс

    Я в дати и часове да си говорим, че човек да може да си направи графика от предвар.

    И… знам, че свойто гардже е най-хубавото, но и джудото (от собствен опит), и айкидото не успяват да ми внушат динамиката на каратето и таекуондото. Григи, дали ще може да разчитам на насоки и препоръки от сенсей Цолов за качествен и проверен преподавател по някое от двете, или само за права вяра айкидска ще става дума 🙂

    Reply
  2. Григор Post author

    В дати и часове – ами зависи кога ще се наговорим желаещите.

    Предлагам да е следващата събота, от 11 сутринта. Други предложения? 🙂

    А за препоръки – с гаранция ще имаш всичко, което и той знае по въпроса.

    Reply
  3. Таня

    И аз съм за тази събота и ще направя всичко възможно да успея да се събудя, за да дойда 🙂

    Reply
  4. Григор Post author

    На желаещите да дойдат предлагам услугата събуждане 😉

    Reply
  5. Plamen

    Егати наговарянето. Кой когато иска да дойде и каквото иска да гледа. Ако иска да участва. Обещавам всички да си идат в добро здраве и настроение. И може да пием по бира или нещо друго. Аз черпя.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *